Dom Atrialny

The Atrial House

The space designed for a young family, full of optimism and openness to the world, tries to respond to the needs of tranquility, intimacy, but also energy and motivation to face new challenges. The task was to rebuild and adapt the interior to the diverse needs of each of the people spending their time in this place. The building is located in a green and quiet area and the intervention in its structure was aimed at preserving the values ​​of its surroundings. Ascetic and calm means of expression, natural light and contact with nature were our priorities.

Client: Private
Location: Poznań
Architects: Neostudio Architekci
Architects in Charge: Bartosz Jarosz, Paweł Świerkowski
Collaborating architects: Tomasz Sołtysiak, Sandra Bogucka
Design: 2019-2020
Realization: 2020

Aranżacja jadalni
Aranżacja salonu
Pokój dzienny projekt
Jadalnia aranżacja
Aranżacja gabinetu
Aranżacja gabinetu
Korytarz
Hol
Korytarz
Sypialnia
tiefighter starwars
Pokój dziecka
kino domowe
icon-facebook-neostudio

Strona korzysta z plików cookie. Kontynuując korzystanie z witryny, zgadzasz się na stosowanie plików cookie. .

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Zamknij