Dom Atrialny

Dom Atrialny

Przestrzeń zaprojektowana dla młodej, pełnej optymizmu i otwartości na świat rodziny stara się odpowiedzieć na potrzeby wyciszenia, intymności, ale również energii i motywacji do nowych wyzwań. Zadanie polegało na przebudowie i adaptacji wnętrz do zróżnicowanych potrzeb każdej z osób spędzających swój czas w tym miejscu. Budynek znajduje się w zielonej i spokojnej okolicy a interwencja w jego strukturę nastawiona była na zachowanie walorów jego otoczenia. Ascetyczne i spokojne środki wyrazu, światło naturalne i kontakt z naturą były naszymi priorytetami.

Inwestor: Prywatny
Lokalizacja: Okolice Poznania
Architekci: Neostudio Architekci
Autorzy: Bartosz Jarosz, Paweł Świerkowski
Współpraca autorska: Tomasz Sołtysiak, Sandra Bogucka
Projekt: 2019-2020
Realizacja: 2020

Aranżacja jadalni
Aranżacja salonu
Pokój dzienny projekt
Jadalnia aranżacja
Aranżacja gabinetu
Aranżacja gabinetu
Korytarz
Hol
Korytarz
Sypialnia
Pokój dziecka
Pokój dziecka
KIno
icon-facebook-neostudio

Strona korzysta z plików cookie. Kontynuując korzystanie z witryny, zgadzasz się na stosowanie plików cookie. .

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Zamknij